Chancen for at Dø er lig med ÉnCD1

TRI-BOO for alle


TRI-BOO er testet i CHROME og SAFARI.
TRI-BOO (beta-version) er oprettet som del af mit master project "Chancen for at Dø er lig med Èn"
Med venlig hilsen Ninett

TRI-BOO udvikles i forbindelse med mit master-projekt (link). I projektet vil jeg sammen med alle jer designe et redskab, som kan gøre det nemmere at starte samtalen om døden. Redskabet er flexibelt, så det kan også benyttes til andre tabu-emner.
Du bestemmer indholdet
Designet er baseret på aktivitets-kort i forskellige kategorier. Disse kort kan så udskrives eller vises på telefonen og danne basis for, at man i en familie- eller venne-gruppe kan få talt om døden. Alle er velkomne til at gå ind og hente præcist de aktivitets-kort der passer til deres behov. Men man kan også oprette sine egne kort og temaer. Kort kan oprettes både på Dansk og Engelsk.
TRI-BOO er til glæde for os alle
play-doh kort

Man bestemmer selv hvordan man vil benytte kortene. Når jeg f.eks. om kort tid skal teste TRI-BOO (link) har jeg valgt at kombinere det med, at gruppe-deltagerne foretager sig noget kreativt med hænderne. Det løser lidt op for tankerne. Derfor har jeg produceret min egen "Play-Doh"-ler (link). Desuden kan det være inspirerende at vide noget om andre traditioner m.h.t. død og begravelse. Derfor har jeg også lavet et interaktivt verdenskort (link), hvorpå man kan klikke sig frem til denne viden.

God fornøjelse

Menu